Poliţistul de 24 de ani din Buzău care a condus băut şi a provocat un accident în urma căruia pasagerul din dreapta sa, un bărbat de 33 de ani, a murit a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Magistraţii Tribunalului Buzău au judecat o contestaţie formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele faţă de o decizie a Judecătoriei din localitate. Astfel, Tribunalul a dispus arestarea pentru 30 de zile a poliţistului de 24 de ani vinovat de producerea accidentului în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa.
 
”Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele împotriva încheierii din data de 30.04.2023, pronunţată de Judecătoria Pătârlagele, desfiinţează încheierea contestată şi soluţionând cauza, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, dispune arestarea preventivă a inculpatului Pescaru Bogdan, pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă”, se arată în decizia magistraţilor Tribunalului Buzău. 
 
Decizia magistraţilor buzoieni vine după ce procurorul de caz a depus la dosar rezultatul alcoolemiei tânărului de 24 de ani: 1,11 g/l alcool la momentul producerii accidentului, ceea ce constituie infracţiune.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.