Incendiul produs, marţi seară, la o societate de reciclare din Frasinu, judeţul Buzău, a fost localizat şi se lucrează la lichidarea acestuia. Conform comandantului ISU Buzău, colonel Nicolae Tudoroiu, intervenţia este anevoioasă, dat fiind că în zonă nu există reţea de hidranţi şi autospecialele pompierilor trebuie alimentate cu cisternele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost o mare problemă pentru că nu avem reţea de hidranţi în zonă şi din pricina tipologiei construcţiei. Bucăţi din hala de metal s-au prăbuşit în interior, punându-ne probleme. Acţionăm cu 8 autospeciale de stins incendii 6 de la ISU Buzău şi 2 de la ISU Prahova si am primit sprijin şi de la societatea Primăriei municipiului Buzău care ne-a pus la dispoziţie 2 cisterne pentru a alimenta autospecialele”, a declarat colonelul Nicolae Tudoroiu.

Acesta a precizat că se vor stabili cauzele producerii inendiului, după lichidarea acestuia. 

”După ce lichidăm incendiul o să trecem la cercetare şi vom stabili şi cauzele incendiului. Există un autoturism şi un camion care au ars şi o să vedem dacă focul a pornit sau nu de acolo”, a mai declarat colonelul Nicolae Tudoroiu.

Pompierii din Buzău intervin, marţi seară, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la un centru de colectare a PET-urilor. Intervenţia este îngreunată din cauza vântului care suflă cu putere. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.