Poliţiştii buzoieni au reţinut-o, miercuri noapte, pe femeia de 32 de ani din Berca care a provocat accidentul rutier în urma căruia o motocicletă a Serviciului Rutier a ars complet, iar un agent de circulaţie a fost rănit uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Poliţistul de 29 de ani de ani, venit la Buzău prin transfer de la Brigada Rutieră a Capitalei, fost coleg cu Bogdan Gigina, ar fi observat defecţiuni la autoturismul Fiat condus de tânără pe străzile oraşului şi ar fi venit după ea cu intenţia de a o opri. La ieşirea din oraş, pe Calea Eroilor, femeia ar fi schimbat brusc direcţia de mers, a acroşat motocicleta de poliţie pe care a proiectat-o într-un taxi ce se deplasa pe sens opus. În urma impactului, motocicleta a luat foc iar poliţistul a fost aruncat pe asfalt câţiva metri.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, şoferiţa de 32 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor sub forma ultrajului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Ea a fost prinsă de alte echipaje de poliţie în afara oraşului la aproximativ 10 kilometri de locul producerii evenimentului rutier. În urma anchetei oamenii legii au stabilit că femeia ar fi efectuat manevra în mod intenţionat pentru a scăpa de cel care o urmărea.

Tânăra de 32 de ani şi-a petrecut noaptea în arestul IPJ  urmând ca în cursul zilei de joi poliţiştii să decidă dacă va fi prezentată instanţei cu propunerea de arestare preventivă sau nu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.