Doi tineri din oraşul Pogoanele au fost reţinuţi, după ce au ameninţat poliţişti poliţişti, inclusiv cu o sapă. În sprijinul poliţiştilor, pentru calmarea celor doi scandalagii, a fost nevoie să mai fie mobilizaţi încă 12 oameni ai legii, inclusiv de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Buzău a anunţat, luni, că două echipaje, formate din 4 poliţişti, au fost mobilizate la o locuinţă, unde doi tineri, de 17 şi respectiv 25 de ani, provocau scandal, dând muzica atât de tare încât deranja toţi localnicii din jur, oamenii fiind, de altfel, cei care au sunat la 112.

”În timpul discuţiilor purtate de poliţişti pentru aplanarea situaţiei şi pentru determinarea de a înceta acţiunile de ameninţare şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, tânărul de 25 de ani ar fi ameninţat poliţiştii cu o sapă, aruncând obiectul pe direcţia acestora, fără a le produce vătămări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Anee Marie Vrapciu.

Pentru aplanarea scandalului, au fost chemaţi în sprijin alţi 12 poliţişti, inclusiv luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi mai multe echipaje aflate în serviciu pe raza secţiilor de poliţie rurală arondate. Astfel s-a reuşit imobilizarea scanalagiilor care au fost duşi la secţie.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate sub coordonarea parchetului. 

Luni ei vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.