Un bărbat de 86 de ani a murit joi dimineaţă, la Buzău, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul în care locuia împreună cu un nepot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii au fost anunţaţi în jurul orei 4.30 în legătură cu producerea unui incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul buzoian Micro XIV. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că focul ardea mocnit cu degajare mare de fum şi au solicitat intervenţia societăţilor furnizoare de utilităţi pentru a opri gazele şi curentul electric.

Simultan, au fost evacuaţi locatarii blocului, care au fost scoşi în faţa clădirii până la finalizarea intervenţiei, iar o femeie şi un copil au fost preluaţi de ambulanţă, fiind intoxicaţi cu fum.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

Când au pătruns în locuinţă, pompierii au descoperit cadavrul unui bărbat în vârstă de 86 de ani. Vecinii spun că cel mai probabil bărbatul ar fi adormit cu o lumânare aprinsă  dat fiind că soţia sa murise în urmă cu aproximativ o lună.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

În urmă cu un an, în data de 12 iunie, un apartament situat la ultimul etaj al aceluiaşi bloc, dar în care nu se afla nimeni, a luat foc de la o lumânare uitată aprinsă, iar locatarii au fost evacuaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.