Trei persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Bucureşti într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT în care două dintre acestea sunt suspectate că au intrat cu o macetă în casa celei de-a treia, de unde au furat droguri, bani şi obiecte vestimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi ai Secţiei 9 Poliţie din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT - Structura Centrală, au desfăşurat cercetări faţă de 3 persoane, dintre care două sunt cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, tâlhărie calificată şi complicitate la această infracţiune, iar cea de-a treia - pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc.
 
”Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat că, în seara de 8 februarie 2024, în baza unei înţelegeri prealabile, două dintre persoanele cercetate şi o altă persoană (cercetată în lipsă), având asupra lor o armă alba (macetă), ar fi pătruns prin escaladare şi efracţie (spargerea unui geam) într-un apartament situat în municipiul Bucureşti, locuit de cea de-a treia persoană şi, după ce ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, i-ar fi sustras o cantitate de droguri de mare risc, aproximativ 6.000 de lei, precum şi câteva obiecte vestimentare”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Română.
 
În timpul cercetării la faţa locului, în apartamentul celei de-a treia persoane au fost descoperite şi ridicate cantităţi de droguri de risc şi mare risc, deţinute de acesta în scopul comercializării (ketamină, comprimate care conţin ca substanţă activă alprazolam şi aproximativ 50 de grame de substanţă cristalină, care conţine MDMA).   
 
Sâmbătă, cele trei persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT - Structura Centrală. Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.