Un tânăr de 24 de ani a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a condus o maşină în Sectorul 5, deşi nu deţine permis şi a acroşat o maşină. El avea o concentraţie de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 10 martie a.c., în jurul orei 18:30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au fost îndrumaţi de către Dispeceratul Brigăzii Rutiere să se deplaseze pe o stradă din Sectorul 5 pentru verificarea producerii unui accident rutier soldat cu pagube materiale. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 24 de ani a condus un autovehicul pe mai multe artere de circulaţie din Sectorul 5 şi a acroşat oglinda unui autovehicul ce se afla parcat”, a transmis, marţi, Brigada rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au demarat cercetările ppentru identificarea persoanei suspectate, constatând faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

”Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au dispus reţinerea bărbatului în vârstă de 24 de ani pentru 24 de ore”, a mai transmis sursa citată.

Tânărul este acuzat de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fiind plasat în arest la domiciliu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.