Poliţiştii din Bucureşti caută un tânăr de 18 ani, care a plecat de acasă spunând că merge la munte, încă din 8 octombrie şi care nu a mai revenit. Poliţiştii fac apel la populaţie pentru găsirea lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 8 octombrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, în aceeaşi zi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 1, spunând familiei că merge la munte şi nu a mai revenit până în prezent. La data de 23 octombrie 2023, aparţinătorii şi-au exprimat acordul cu privire la mediatizarea cazului”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a rpecizat că tânărul dispărut se numeşte  Mărăşescu Alexandru, este în vârstă de 18 ani şi are următoarele semnalmente:

•  Înălţime: 1,70 m, greutate 50 kg, ochi căprui, constituţie slabă, ten alb, păr şaten mediu, faţă rotundă.

•  La data dispariţiei purta: pantaloni de trening bleumarin, hanorac negru, cu glugă, şapcă de culoare închisă, încălţăminte sport.

”Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, au mai transmis poliţiştii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.