O fetiţă de 3 ani a fost salvată de poliţişti din râul Dâmboviţa, miercuri dimineaţă. De asemenea, au scos-o din apa şi pe mama fetiţei, care intrase pentru a o salva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 12 iulie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 26 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 06.00, prin sistem 112, cu privire la faptul că o fetiţă ar fi căzut în râul Dâmboviţa. Întrucât s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au acţionat imediat şi au pătruns în apa râului, reuşind să scoată din apă pe fetiţă şi pe mama acesteia, care a intrat în apă pentru a o salva”, anunţă Poliţia Capitalei.
 
De asemenea, poliţiştii le-au acordat primele îngrijiri medicale până la sosirea unui echipaj de prim ajutor, ambele fiind cooperante şi conştiente.
 
Atât fetiţa, în vârstă de aproximativ 3 ani, cât şi mama ei au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale suplimentare.
 
Din primele cercetări, s-a stabilit  că fetiţa ar fi aruncat cu o piatră în apă, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut în râu.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie pentru stabilirea situaţiei de fapt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.