Un bărbat de 44 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce ar fi agresat sexual o femeie de 37 de ani, într-un mijloc de transport în comun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Secţia 18 au reţinut un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de ultraj contra bunelor moravuri şi agresiune sexuală.

Astfel, poliţiştii au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, despre faptul că un bărbat ar fi agresat sexual o femeie, într-un mijloc de transport în comun, pe o stradă din Sectorul 5.

”Deplasându-se cu operativitate, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au procedat la oprirea mijlocului de transport în cauză, iar în interiorul acestuia au identificat o femeie, în vârstă de 37 de ani, victima infracţiunii. Astfel, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat, depistat şi, ulterior, condus la sediul secţiei de poliţie, în vederea continuării cercetărilor”, a arătat, joi, sursa citată.

Bărbatul de 44 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 18, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi agresiune sexuală.

 

 

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.