Un bărbat de 46 de ani a fost transportat la spital, luni, după ce s-a aruncat în faţa unui tren de metrou, într-o staţie din Sectorul 6 al Capitalei. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabi cu exactitate ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, 5 februarie 2024, în jurul orei 08.30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Politie Metrou, au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu  privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 6, o persoană s-ar fi aruncat în faţa trenului, în timp ce acesta intra în staţie”, a transmis Poliţia Capitalei.
 
Poliţiştii Serviciului Metrou au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 46 de ani. Un echipaj de prim ajutor i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la un spital pentru îngrijiri de specialitate.
 
Cercetările sunt continuate de către Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Politie Metrou, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.