Un bucureştean în vârstă de 41 de ani a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru viol în formă continuată şi agresiune sexuală. Anchetatorii au identificat trei victime, băieţi cu vârste de 15 şi 16 ani, care au fost abuzaţi în locuinţa agresorului din Sectorul 6 al Capitalei. Suspectul este, de asemenea, inculpat pentru ameninţare, după ce le-a spus unor persoane, altele decât victimele abuzurilor sexuale, că le va tăia şi le va da foc în stradă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, sub acuzaţiile de viol în formă continuată (4 acte materiale), viol în formă continuată (2 acte materiale), agresiune sexuală în formă continuată (7 acte materiale) şi două infracţiuni de ameninţare. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Investigaţia procurorilor bucureşteni a arătat că, în cursul anului trecut, suspectul a violat, în locuinţa sa din Sectorul 6 al Capitalei, în repetate rânduri, adolescenţi. 
 
Anchetatorii au identificat trei victime ale abuzurilor. Este vorba despre un băiat de 15 ani, cu care suspectul a întreţinut, de patru ori, acte sexuale neconsimţite, un minor de 16 ani care a fost violat de două ori şi un minor de 16 ani care a fost abuzat sexual de şapte ori. Toate faptele s-au petrecut în cursul lunii decembrie a anului 2023.
 
”În cursul lunii decembrie a anului 2023, inculpatul I.T. a ameninţat alte două persoane vătămate cu acte de violenţă, spunându-le că le va tăia şi le va da foc în stradă”, mai notează procurorii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.