Jandarmii braşoveni au amendat, la sfârşitul săptămânii trecute, zeci de persoane care au intrat cu autovehicule de teren, ATV-uri sau motociclete în zone protejate. Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 10.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Numeroşi turişti continuă să ignore legislaţia care interzice accesul cu vehicule motorizate în arii protejate. La sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii montani din Braşov au depistat 22 de astfel de persoane în zone din apropierea localităţilor Zărneşti, Poiana Braşov, Bran, Moieciu şi Poiana Mărului.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
”Au fost identificate 22 de persoane care au pătruns în păduri cu autoturisme off-road, ATV-uri şi motociclete, fără a le fi permis acest lucru, şi au fost sancţionate contravenţional în conformitate cu Legea 407 din 2006 a vânătorii şi protecţiei fondului cinegetic şi cu Legea 171 din 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, informează, luni, Inspectoratul de Jandarmi Braşov. 
 
Jandarmii anunţă că acţiuni de control în zonele protejate se vor derula şi în perioada următoare, scopul fiind acela de a descuraja şi de a stopa astfel de activităţi care au un impact negativ asupra florei şi a faunei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.