Aproximativ 20 de persoane, între care şi copii, au fost evacuate, vineri după amiază, dintr-un bloc de locuinţe din oraşul Codlea, după ce un panou electric amplasat la subsolul imobilului a luat foc, iar clădirea a fost inundată de fum. Printre persoanele salvate de către pompieri şi jandarmi se numără un bolnav imobilizat la pat şi care respiră cu ajutorul unei staţii de ventilare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a fost anunţat la 112 vineri, în jurul orei 12.30.
„Având in vedere că incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum s-a impus evacuarea persoanelor din blocul de locuinţe. Incendiul a fost lichidat in scurt timp iar aproximativ 20 de persoane au fost evacuate”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. 
Alături de pompieri, la faţa locului au intervenit şi jandarmi de la Gruparea Mobilă Braşov.
Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov, jandarmii care au intervenit la  faţa locului au constatat că în subsolul blocului ardea, cu flacără deschisă, panoul electric al blocului iar holurile imobilului erau inundate cu fum dens
„Jandarmii, alături de pompieri au realimentat aparatele unei persoane imobilizate la pat cu staţie de ventilare, care a rămas fără curent electric în urma incendiului, fiindu-i pusă în pericol viaţa din lipsa oxigenului”, informează instituţia. 
În urma incendiului nu au existat victime iar o femeie a primit îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.