O ursoaică cu doi pui, văzută duminică seara, la un tomberon din municipiul Braşov, a fost îndepărtată de un echipaj de jandarmi, acesta rămânând în zonă pentru a preîntâmpina revenirea animalelor sălbatice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Jandarmeriei Braşov, jandarmii au fost solicitaţi să intervină duminică seara, printr-un apel la 112, pentru îndepărtarea unei ursoaice cu doi pui care fuseseră văzuţi la un tomberon situat pe strada Jupiter colţ cu Măceşiului din municipiul Braşov.
La faţa locului a fost trimis echipajul de jandarmi de pe raza Secţiei 1 Poliţie, formaţi din patru subofiţeri. Jandarmii au reuşit să îndepărteze animalele, care se adunaseră la un tomberon prin de resturi de alimente.
Echipajul de jandarmi a rămas în zonă pemtru a preîntâmpina reîntoarcerea animalelor sălbatice. 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a trimis un mesaj prin Ro-Alert despre prezenţa urşilor. De asemenea, în zonă a fost prezent şi un echipaj SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.