Un bărbat din judeţul Braşov a fost arestat preventiv, fiind suspectat că a furat un picamer industrial de mari dimensiuni din sediul unei firme. Poliţiştii au găsit utilajul acasă la suspect, în urma unor percheziţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Braşov, furtul a fost sesizat la începutul lunii iunie, când administratorul unei societăţi comerciale a reclamat că mai multe bunuri au fost furate din incinta punctului de lucru al societăţii, situat în oraşul Râşnov, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 9.000 de lei.
„Demersurile efectuate de către poliţişti au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârşirea faptei, respectiv un bărbat de 44 de ani, din oraşul Râşnov, dar şi la stabilirea modalităţii de comitere a faptei. Acesta ar fi pătruns pe timpul nopţii în incinta societăţii, prin forţarea sistemelor de asigurare a uşilor, de unde ar fi sustras un picamer industrial de mari dimensiuni şi elemente de instalaţii sanitare-termice”; informează Poliţia Braşov.
 
Săptămâna aceasta, poliţiştii au descins la domiciliul suspectului. Acolo, ei au descoperit şi ridicat picamerul industrial, precum şi mai multe articole de vestimentaţie. Iniţial, bărbatul a fost reţinut, iar ulterior, un complet din cadrul Judecătoriei Zărneşti a dispus măsura arestării preventive a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Poliţiei Staţiunii Râşnov, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.