Trei persoane au fost rănite, miercuri noapte, după ce ambulanţa Serviciului Judeţean Braşov în care se aflau a fost implicată într-un accident, în municipiul Braşov, alături de un autoturism. Este vorba despre o pacientă, asistenta medicală şi şoferul autospecialei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă SAJ a avut loc pe strada Zizinului din Braşov. Acolo s-au deplasat un echipaj SMURD, 2 ambulanţe SAJ şi un echipaj cu apă şi spumă.
 
Potrivit ISU Braşov, în accident au fost implicate 5 persoane: 3 din ambulanţă şi 2 din autoturism.
 
”Au rezultat 3 victime conştiente. Vorbim de persoanele aflate în ambulanţă (conducătorul auto, asistenta medicală şi pacienta) cărora li s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului şi care ulterior au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. Cele două persoane din autoturism au refuzat transportul la spital”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.