Un bărbat în vârstă de 52 de ani şi fiul său, de 22 de ani, sunt cercetaţi penal de către poliţiştii din Braşov după ce au fost opriţi în trafic, în timp ce conduceau două autoturisme, iar poliţişti au constatat că fiul nu are permis de conducere, iar tatăl are o alcoolemie ridicată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cei doi au fost traşi pe dreapta în localitatea braşoveană Recea, pe un drum comunal. 
 
”În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale autovehiculelor conduse, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul condus aparţine tatălui său, respectiv bărbatului, în vârstă de 52 ani, pe care i l-ar fi încredinţat fiului său, spre a-l conduce pe drumurile publice, deşi cunoştea faptul că acesta nu deţine acest drept. De asemenea, s-a procedat la testarea celor doi conducători auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, iar în cazul bărbatului, în vârstă de 52 ani, rezultatul a fost 0,72 mg/l alcool pur”, transmite, marţi, IPJ Braşov. 
 
Bărbatul de 52 de ani a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 
 
În urma controlului, atât tatăl cât şi fiul au dosar penal.
 
Fiul este cercetat pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere în timp ce pe numele tatălui a fost deschis dosar de cercetare pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.