O tânără de 17 ani din Braşov şi prietenul său, în vârstă de 23 de ani, din Olt, au fost reţinuţi ca principali suspecţi în cazul uciderii unui bărbat găsit plin de sânge, înjunghiat în piept, în faţa unui bloc din municipiul Braşov. Primele date din anchetă arată că fata a postat online un anunţ conform căruia căuta un loc de muncă, iar victima a contactat-o. Fata şi prietenul său au mers la bărbat acasă, unde l-au înjunghiat, apoi au furat mai multe bunuri din locuinţa acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ancheta în acest caz a fost deschisă în 8 aprilie, când o femeie din municipiul Braşov a sunat la 112 anunţând că pe scara imobilului unde locuieşte se află un bărbat în stare de inconştienţă, ce prezintă urme vizibile de violenţă, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov. Victima, al cărei deces a fost declarat de către echipajul medical chemat acolo, a fost identificată ca fiind un bărbat de 46 de ani din Braşov. 
 
"În urma unui complex de activităţi investigativ-operative, poliţiştii au identificat autorul faptei în persoana unui tânăr, în vârstă de 23 de ani, din judeţul Olt, stabilindu-se faptul că acesta ar fi fost ajutat de o altă persoană, o tânără, în vârstă de 17 ani, din municipiul Braşov.  În continuare, poliţiştii au stabilit faptul că tânăra ar fi postat pe o pagină de internet un anunţ pentru găsirea unui loc de muncă, fiind abordată în acest sens de către victimă. La data de 8 aprilie 2021, tânăra, împreună cu bărbatul în vârstă de 23 de ani, între cei doi existând o relaţie de prietenie, s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, unde, tânărul, folosindu-se de un obiect tăietor-înţepător, i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri la nivelul pieptului, ulterior cei doi sustrăgând mai multe bunuri din interiorul locuinţei", transmite IPJ Braşov. 
 
Luni, poliţiştii braşoveni, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară în municipiul Braşov, unde au fost găsiţi cei doi tineri, precum şi mai multe bunuri ce ar fi fost sustrase din imobilul persoanei vătămate, cele din urmă fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Judeţene Braşov. Ei sunt acuzaţi de omor calificat şi tâlhărie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.