Un tânăr în vârstă de 21 ani din localitatea Tărlungeni, judeţul Braşov a fost reţinut şi este cercetat penal după ce a intrat în curtea unui consătean de unde a furat 90 de porumbei. Paguba este estimată la 7000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cercetările în dosarul în care tânărul a fost reţinut sub acuzaţia de furt calificat au început după ce poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Feldioara au fost sesizaţi că unui bărbat i-au fost furaţi porumbeii.
„Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că, în perioada 14-15 aprilie 2022, o persoană de sex masculin ar fi pătruns, fără drept, în anexa unui imobil din localitatea Tărlungeni, judeţul Braşov, de unde ar fi sustras 90 de porumbei, fiind creat persoanei vătămate un prejudiciu de aproximativ 7.000 lei.  Cu ocazia activităţilor investigativ-operative desfăşurate în cauză, poliţiştii au identificat persoana bănuită de săvârşirea faptei ca fiind un tânăr, în vârstă de 21 ani din localitatea Tărlungeni, judeţul Braşov”, informează, sâmbătă, IPJ Braşov.
În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.