Un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Braşov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a atacat şi a lovit cu sălbăticie o femeie pe motiv că aceasta nu a vrut să îi dea telefonul mobil. Incidentul a avut loc pe un drum care străbate un câmp şi care face legătura între două localităţi. Victima a fost salvată de un şofer care trecea din zonă şi care a oprit, moment în care agresorul a fugit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul violent s-a petrecut pe drumul care face legătura între localităţile Rupea şi Homorod. Femeia, care se îndrepta spre Homorod, într-o zonă extravilană, a fost acostată de un tânăr care i-a cerut telefonul mobil. Când aceasta a refuzat să îi dea aparatul, tânărul a început să o bată, lovind-o cu un obiect contondent. 
 
Victima a fost salvată de un şofer care trecea prin zonă şi care a oprit, moment în care agresorul a fugit. Femeia, rănită, a fost dusă la spital, personalul medical anunţând Poliţia despre starea acesteia. 
 
În urma anchetei, poliţiştii braşoveni l-au identificat pe principalul suspect în acest caz. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea Ungra, judeţul Braşov.
 
Iniţial, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior judecătorii emiţând mandat de arestare preventivă pe numele lui. Tânărul este cercetat pentru tâlhărie calificată, ancheta desfăşurându-se sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.