Bărbatul în vârstă de 38 de ani care, marţi, a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, acesta fiind urmărit de către oamenii legii, care au tras şi un foc de armă, a fost reţinut. El era beat, nu are permis de conducere şi a fost prins după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov”, transmite, marţi seară, Poliţia Judeţeană Braşov. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
Bărbatul a ajuns în atenţia autorităţilor după ce, marţi după-amiază, în jurul orei 13:00, a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor în timp ce circula pe drumul judeţean 104B, în localitatea Mândra din judeţul Braşov. 
 
Poliţiştii au pornit în urmărirea bărbatului, cu autospeciala de poliţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. 
 
”Întrucât conducătorul auto nu a oprit autovehiculul, poliţiştii au procedat la executarea unui foc, în plan vertical, cu armamentul din dotare. În încercarea de a se sustrage activităţii de control a poliţiştilor, conducătorul auto a avariat atât autospeciala de poliţie, cât şi un alt autovehicul, ce se deplasa pe DJ104B, ulterior, răsturnându-se în afara părţii carosabile.  În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale”, a transmis Poliţia Judeţeană Braşov.
 
Bărbatului a fost imobilizat, iar testul a arătat o alcoolemie de 0, 74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.