Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, petrecut pe un drum judeţean din Braşov, a dus la reţinerea unuia dintre şoferi, suspectat că a provocat evenimentul în mod intenţionat. Primele verificări făcute de poliţişti arată că şoferii sunt tată şi fiu şi, înainte de accident, au avut un conflict.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 105, între localităţile Cincşor şi Cincu din judeţul Braşov. Primele informaţii primite de poliţiştii care au intervenit la locul evenimentului au arătat că este vorba despre două autoturisme implicate. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
”La faţa locului poliţiştii au constatat că vehiculele prezentau avarii, iar cei doi pasageri aflaţi într-unul dintre vehicule au beneficiat de sprijin medical. De asemenea, poliţiştii au mai constatat că între cei doi conducători auto există o relaţie de rudenie (tată şi fiu), iar accidentul rutier s-ar fi putut produce pe fondul unei stări conflictuale, manifestată de către bărbatul de 50 de ani. Astfel, dat fiind materialul probator, constituit până la acest moment, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului şi introducerea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Braşov, pentru o perioadă de 24 de ore”, transmite Poliţia judeţeană Braşov.
 
Şoferul care ar fi provocat accidentul vrând să îi facă rău propriului fiu este cercetat într-un dosar penal care vizează comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, iar ancheta se derulează sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.