Poliţiştii braşoveni au depistat un şofer care urcase la volan având o alcoolemie de 1,79 la mie. El a fost oprit pe o stradă din municipiu, duminică seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mai mulţi şoferi au fost identificaţi, în cadrul unei acţiuni desfăşurate în week-end,  în timp ce conduceau fiind sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.
Unul dintre aceştia – un bărbat în vârstă de 52 de ani, oprit în trafic duminică seară, pe strada Cetăţii din municipiul Braşov -  avea o alcoolemie de 1,79 mg/l alcool pur. El a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi este cercetat penal în cadrul unui dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei, informează, luni, Poliţia judeţeană Braşov. 
În timpul acţiunilor derulate în acest weekend de către poliţiştii braşoveni au fost depistaţi şi alţi şoferi care au urcat la volan după ce au consumat alcool sau droguri. Astfel, tot duminică, în municipiul Braşov şi tot pe strada Valea Cetăţii un şofer din Vrancea a fost prins având o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur, în municipiul Codlea un şofer în vârstă de 33 de ani a fost oprit şi s-a constatat că are o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur, iar pe strada 13 Decembrie a fost identificat un şofer în vârstă de 27 ani, care conducea un autovehicul fiind sub influenţa drogurilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.