Şase persoane au fost rănite, miercuri, între care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 1, în judeţul Braşov. Traficul în zonă este restricţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Braşov, un accident rutier s-a produs, miercuri, pe DN 1, în localitatea Codlea, fiind implicate două autoturisme.

”Şoferul unui autoturism care circula în direcţia Ghimbav - Codlea nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei întoarceri şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar”, au transmis poliţiştii.

În urma accidentului, şase persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. Două dintre victime sunt copii, unul dintre ei având aproximativ un an.

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers pe care s-a produs accidentul, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ pentru ambele direcţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.