Şapte persoane au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 13, la ieşirea din localitatea Măieruş, judeţul Braşov Toate cele şapte victime au fost preluate cu ambulanţele şi transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în zona Valea Bogăţii. Potrivit ISU Braşov, la locul accidentului au intervenit cinci ambulanţe – patru SMURD şi una Serviciului Judeţean de Ambulanţă – care au preluat răniţii şi i-au dus la spital. Toate victimele sunt conştiente. 
 
”În această după-amiază pe Drumul Naţional 13, în zona km 33, s-a produs un accident de circulaţie. Poliţiştiii rutieri sosiţi la faţa locului au stabilit că este vorba despre un autovehicul al cărui conducător a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un cap de pod. În urma accidentului cele şapte persoane aflate în autovehicul au necesitat sprijin medical. La acest moment se efectuează verificări pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs accidentul, intocmindu-se dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Braşov.
 
Cu puţin timp înaintea accidentului, pe un grup al şoferilor din Braşov unul dintre membri posta o fotografie în care atrăgea atenţia că în acea zonă ninge, se depune zăpada şi recomanda prudenţă celor care tranzitează locul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.