Poliţiştii fac cercetări după ce, la o şcoală din municipiul Braşov, mai mulţi elevi au acuzat iritaţii la ochi, într-o clasă unde funcţiona o lampă cu ultraviolete pentru sterilizarea aerului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Braşov, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Braşov - Secţia 5 Poliţie Braşov s-au sesizat, miercuri, cu privire la un incident care a avut loc într-o unitate de învăţământ din municipiu. 
 
"La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov s-a constituit echipă operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică-proximitate, criminalişti şi lucrători din cadrul Serviciului Arme, care a stabilit faptul că mai mulţi elevi din ciclul gimnazial ar fi manifestat o stare de iritare la nivelul ochilor, în timp ce se aflau într-o sală de curs în care era amplasată o lampă cu ultraviolete pentru sterilizarea aerului”, au precizat reprezentanţii IPJ Braşov. 
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal în care se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.
 
Incidentul a avut loc marţi, iar cinci elevi au avut nevoie de asistenţă medicală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.