O ambulanţă SMURD care aparţine grupei de pompieri Predeal şi transporta la spital un copil la Spitalul de pediatrie Braşov a lovit un pieton care traversa strada pe trecerea semnalizată. În urma accidentului, pietonul a fost dus la spital, cu multiple traumatisme, iar copilul aflat în ambulanţă, care nu a fost rănit, a fost preluat de o altă autospecială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs în jurul orei 13:30 pe Calea Bucureşti din Braşov.
Reprezentanţi ai ISU Braşov au declarat că autospeciala operată de pompierii di Predeal se afla în misiune şi transporta un copil la Spitalul Pediatrie din municipiul Braşov, când a lovit un pieton în vârstă de  44 de ani. În urma impactului pietonul a suferit multiple traumatisme, însă este stabil din punct de vedere hemo-dinamic şi respirator şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Braşov. 
Copilul aflat în autospeciala SMURD nu a fost rănit în urma accidentului. Acesta a fost preluat de o altă autospecială aparţinând Serviciului de Ambulanţă Braşov şi dus la spitalul de pediatrie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.