Un bărbat de 29 de ani din municipiul Braşov a fost arestat preventiv pentru conducerea unui vehicul fără a avea permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi furt în scop de folosinţă după ce a furat o maşină, a fugit de poliţişti şi a produs un accident urmat de un incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentele au avut loc în ziua de 16 februarie, în jurul orei 02.20 dimineaţa, pe Calea Bucureşti din municipiul Braşov, unde poliţiştii au dat semnal de oprire unui autoturism.
„Conducătorul auto nu a respectat dispoziţiile poliţiştilor şi a continuat deplasarea în încercarea de a se sustrage controlului, iar în zona intersecţiei cu strada Carpaţilor a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un utilaj, care se afla parcat pe trotuar. În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar flăcările s-au extins şi asupra utilajului, rezultând pagube materiale”, a transmis Poliţia judeţeană Braşov.
După impact, şoferul, în vârstă de 29 de ani, a încercat să fugă, însă a fost prins imediat şi imobilizat de către poliţişti. 
Analizele privind alcoolemia în sânge au arătat un rezultat de 1,92 g/l alcool pur în sânge, iar în urma interogării bazelor de date, poliţiştii au constatat că şoferul nu este posesor de permis de conducere.
În primă fază, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă al Poliţiei BRAŞOV, iar sâmbătă, 17 februarie, Judecătoria Braşov, a emis mandat de arestare pe numele lui pentru o perioadă de 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.