Pompieri militari, dar şi voluntari din judeţul Braşov au intervenit, marţi dimineaţă, timp de aproape trei ore, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o hală de procesare a peştelui, în localitatea Hălchiu, existând riscul ca focul să se extindă la locuinţe şi la alte construcţii din apropiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Incendiul a fost anunţat marţi dimineaţă, la ora 5:41. Iniţial, acolo au fost trimise şase autospeciale de stingere, o autocisternă cu apă  trei autoscări şi un echipaj SMURD. Când forţele de intervenţie au ajuns la locul incendiului, exista pericolul ca flăcările, care cuprinseseră acoperişul halei pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, să se extindă la case şi alte construcţii din vecinătate. În sprijinul pompierilor profesionişti au intervenit şi pompierii voluntari de la Hălchiu şi Codlea. 
 
Incendiul a fost lichidat în urma unei acţiuni care a durat aproape trei ore, intervenţia pompierilor făcând ca flăcările să nu se extindă la alte imobile.
 
Hala a fost afectată pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi.
 
Cauza producerii incendiului nu a fost stabilită până la ora transmiterii acestei ştiri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.