Autorităţile braşovene intervin sâmbătă după amiază, pentru salvarea unui adolescenţi care a căzut în apa unui lac din localitatea Dumbrăviţa, după ce gheaţa formată la suprafaţa lacului s-a spart. Copilul şi cu alţi trei adolescenţi a intrat cu bicicletele pe gheaţă, trei dintre ei au căzut în apă, doi reuşind să se salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apelul la 112 a fost primit sâmbătă după amiază,  în jurul orei 14.30.
„La faţa locului s-au deplasat, de îndată, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Feldioara, pompieri şi scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, precum şi echipaje SMURD. Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că 4 persoane, toate în vârstă de 14 ani, se aflau cu bicicletele pe suprafaţa îngheţată a unui lac din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Braşov, iar ca urmare a ruperii gheţii, 3 dintre acestea au căzut în lac”, transmite ISU.
Doi dintre cele trei adolescenţi au reuşit să iasă din lac. 
Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov îl caută pe cel care nu a reuşit să iasă din apă.
Unul dintre cei doi care au reuşit să iasă din lac a fost consultat la faţa locului de către cadrele medicale, iar al doilea a fost transportat la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.