Pompierii braşoveni au lichidat, în urma unei intervenţii care durat aproximativ şase ore, incendiul care a cuprins, miercuri seară, acoperişul unui hotel din localitatea Rupea şi în care clădirea a fost afectată în zona mansardei şi a acoperişului. Treizeci de oameni s-au autoevacuat şi nu au fost înregistrate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de ISU Braşov, incendiul care a cuprins un hotel din localitatea Rupea a fost lichidat în urma unei acţiuni de şase ore, în cadrul căreia s-a intervenit atât din interiorul hotelului, cât şi din afară. 
Treizeci de persoane au reuşit să iasă din imobilul cuprins de flăcări, în incendiu nefiind înregistrate victime. 
În incendiu au fost afectate etajul şi mansarda construcţiei, pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi.
Până la ora transmiterii acestei ştiri pompierii nu au anunţat care este cauza probabilă a incendiului. 
Mai multe autospeciale de pompieri din cadrul ISU Braşov au intervenit pentru stingerea incendiului,  fiind trimise alte două autospeciale din judeţul Mureş şi câte una de la serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Rupea, Racoş şi Hoghiz. O persoană a suferit un atac de panică, primind îngrijiri de la paramedicii SMURD. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.