Un incendiu puternic a izbucnit, joi după-amiază, la o casă din municipiul Braşov, iar flăcările s-au extins rapid la o a doua locuinţă, care este lipită de prima. Locatarii celor două imobile s-au autoevacuat. Pompierii au reuşit să stingă incendiul după două ore şi jumătate. Proprietarul casei a fost muşcat de propriu câine şi a primit îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

6 iunie - Maratonul Energiei
UPDATE - ISU Braşov anunţă că pompierii au lichidat incendiul, în urma unei intervenţii care a durat două ore şi jumătate, înainte ca acesta să se extindă şi la alte case situate în apropiere.
 
Proprietarul casei a primit îngrijiri medicale după ce a fost muşcat de propriul câine şi a suferit traumatisme la nivelul membrelor superioare. Acesta a refuzat transportul la spital, precizează salvatorii. 
 
Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Focul a pornit la acoperişul unei case de locuit amplasate pe strada Podul Creţului din municipiul Braşov şi foarte rapid flăcările au cuprins un al doilea imobil, lipit de cel la care a izbucnit incendiul. 
 
Trei persoane aflate în casa care a luat foc prima au fost evacuate. 
 
FOTO: ISU Braşov
FOTO: ISU Braşov
 
Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, pe o suprafaţă totală de 300 de metri pătraţi. Cinci autospeciale de stingere acţionează, iar la ora transmiterii acestei ştiri incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidare. 
 
Poliţiştii au luat măsuri ca persoanele prezente în zonă să păstreze distanţa de siguranţă faţă de locul în care se manifestă incendiul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.