Un bărbat din Braşov, care a invitat la el în casă o femeie pe care o cunoştea, a rămas fără 85.000 de lei, bani pe care îi ţinea într-un plic. Poliţiştii au găsit întreaga sumă la femeia suspectată de furt, aceasta fiind reţinută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Furtul a fost reclamat la Secţia 3 de Poliţie din municipiul Braşov în ziua de 24 aprilie.

Un braşovean a sesizat că, în ziua anterioară, a a invitat la el acasă o femeie pe care o cunoştea, iar după plecarea acesteia a constatat că din casă îi lipsesc 85.000 de lei, bani pe care îi păstra într-un plic.

”În baza sesizării primite poliţiştii s-au deplasat la adresa indicată, un imobil din strada General Leonard Mociulschi, din municipiul Braşov, unde au sesizat că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, în urma verificărilor şi a investigaţiilor întreprinse, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Zărneşti, la data de 25 aprilie a.c., femeia bănuită, de 42 de ani, a fost identificată şi depistată în comuna Holbav, din judeţul Braşov, ulterior fiind condusă la sediul secţiei de poliţie, pentru continuarea cercetărilor.  Cu această ocazie, suma de bani sustrasă a fost recuperată şi predată persoanei vătămate, iar după administrarea probatoriului, femeia a fost reţinută şi depusă în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Braşov, pentru 24 de ore”, informează, vineri, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov.

Femeia este cercetată în cadrul unui un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de “furt”, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.