O femeie în vârstă de 75 de ani din localitatea braşoveană Şona a murit, miercuri, după ce a fost surprinsă de un incendiu care a cuprins vegetaţia din curtea locuinţei sale. Pompierii fac apel la cetăţeni "să renunţe la igienizarea terenurilor prin incendiere".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit în curtea unei case din satul Şona, situat la cinci kilometri de municipiul Făgăraş. Echipajele de pompieri au găsit-o pe proprietara casei, o femeie de 75 de ani, decedată în curtea casei. 
 
Incendiul a fost lichidat de pompieri înainte ca acesta să se extindă şi la alte gospodării.
 
În contextul în care zilnic se produc, la nivel naţional, zeci de incendii de vegetaţie uscată, unele cuprinzând zeci de hectare de teren, pompierii fac apel la cetăţeni să renunţe la igienizarea terenurilor prin incendiere, ei atrăgând atenţia că riscul de a se produce pagube materiale însemnate sau victime omeneşti este foarte ridicat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.