O femeie din municipiul Codlea, judeţul Braşov, este cercetată de poliţişti după ce, în încercarea de a-şi disciplina copilul de opt ani, l-a dus într-o zonă locuită de etnici romi şi a vrut să îl lase acolo. Copilul s-a agăţat de maşina mamei, fiind târât pe asfalt câţiva metri. El a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 15.00, la Vulcan, fiind anunţat de un localnic.

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, o femeie în vârstă de 39 ani din municipiul Codlea, judeţul Brasov, în încercarea de a-şi disciplina copilul în vârstă de 8 ani, s-ar fi dus împreună cu acesta într-o zonă populată de cetăţeni de etnie romă şi ar fi încercat să-l lase acolo.

"Speriat, copilul s-ar fi prins de mânerul autoturismului mamei sale, fiind astfel târât pe asfalt aproximativ 2-3 metri. Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital", arată Poliţia Braşov.

Poliţiştii fac verificări în cadrul unui dosar penal, pentru violenţă în familie. 

Totodată, au fost anunţate toate instituţiile cu competenţe în domeniu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.