Femeia găsită moartă alături de fiica sa, într-o locuinţă din comuna braşoveană Hoghiz, şi-a sunat soţul aflat în alt judeţ, cu puţin timp înainte de momentul în care se presupune că a murit, bărbatul declarând anchetatorilor că în urma discuţiei cu ea a avut sentimentul că acasă se întâmplase „ceva rău”. De altfel, el este cel care a sunat la persoanele care au găsit-o apoi moartă pe femeie. Necropsiile făcute în acest caz arată că fiica în vârstă de 24 de ani a murit strangulată, înaintea mamei, în timp ce femeia de 45 de ani a murit carbonizată, lângă ea fiind găsit un recipient ars, în care cel mai probabil a fost combustibil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorii care anchetează crima produsă vineri, într-o casă din localitatea Hoghiz, l-au audiat pe soţul femeii de 45 de ani care a fost găsită moartă împreună cu fiica sa de 24 de ani.
„Din audieri s-a stabilit că evenimentul s-a produs când soţul femeii, respectiv tatăl celeilalte victime, se afla în cursă pe raza jud. Prahova. Acesta ar fi avut o ultimă discuţie telefonică cu soţia sa în jurul orei 16.00 care i-ar fi trezit suspiciuni că la domiciliu se întâmplase ceva rău. Imediat după aceea a apelat-o pe fiica sa, care nu i-a răspuns, lucru care l-a determinat să apeleze la martorii care au descoperit cadavrul soţiei şi apoi au alertat poliţia”, se arată într-un comunicat dat publicităţii luni de Parchetul de pe lângă Tribunaul Braşov, care anchetează acest caz.  
Între timp, medicii legişti au realizat necropsia în cazul celor două. Aceştia au stabilit că fiica de 24 de ani a murit în după amiaza zilei de 15 decembrie, în intervalul orar 14.00-16.00, „în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii acute, consecinţa unei asfixii mecanice prin strangulare, cu un corp dur alungit, de către o altă persoană”. 
Examenul medico-legal a arătat că moartea femeii de 45 de ani a survenit în aceeaşi zi, în jurul orelor 15.00-17.00, în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii acute, „consecinţa unor arsuri de căi respiratorii superioare, ca urmare a unor arsuri prin flacără”. 
„La autopsie s-au constatat arsuri prin flacără pe întreaga suprafaţă corporală (carbonizare parţială). Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat că lângă mamă, care prezenta arsuri mai ales în partea superioară a corpului, se afla un recipient de plastic (pet de 5 litri) carbonizat, în care anterior s-ar fi aflat combustibil şi care avea dopul desfăcut, precum şi o cutie de chibrit”; precizează procurorii.
Femeia de 45 de ani a fost găsită moartă, vineri, în curtea casei din Hoghiz, de către un vecin care avea cheie şi de către o rudă, care au fost alertaţi de către soţul femeii. Fiica a fost găsită decedată în casă, de către poliţiştii ajunşi la faţa locului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.