Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov, din cadrul staţiei Râşnov, a fost atacat, miercuri, de un bărbat care solicitase ajutor medical prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112. El a ameninţat personalul medical şi a spart geamurile autosanitarei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul în vârstă de 26 de ani a sunat la 112 miercuri, în jurul orei 9:00, afirmând că are nevoie de ajutor medical întrucât simte o stare de agitaţie şi cefalee.
 
”La faţa locului, s-a prezentat o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Râşnov, moment în care apelantul s-ar fi manifestat violent distrugând geamurile autospecialei de ambulanţă. Mai mult, acesta ar fi ameninţat cu acte de violenţă unul din membrii echipajului de Ambulanţă”, informează Poliţia judeţeană Braşov.
 
Întrucât agresorul este cunoscut cu un comportament violent, acesta a fost dus la un spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În urma incidentelor poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care fac cercetări, pentru distrugere, tulburarea ordinii, liniştii publice şi ameninţare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.