Procurorii şi poliţiştii braşoveni au descins, joi, la o adresă din municipiul Făgăraş, unde aveau date că funcţionează, încă din anul 2017, un service auto neautorizat, care presta multiple servicii în domeniul întreţinerii şi reparării autovehiculelor fără a fiscaliza veniturile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În fapt, din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada 2017-prezent, la o adresă din municipiul Făgăraş s-au derulat activităţi neautorizate de service auto (mecanică, tinichigerie, vopsitorie), veniturile obţinute nefiind fiscalizate. Investigaţiile vizează o persoană fizică, fără calitate specială”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.
 
Joi dimineaţă, procurorii împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi cu sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale şi al Serviciului Criminalistic au făcut percheziţii la adresa la care funcţiona service-ul.
 
Ancheta în acest caz continuă, dosarul vizând infracţiunea de evaziune fiscală, în domeniul prestărilor de servicii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.