Poliţiştii din Braşov anchetează mai multe persoane suspectate că, timp de mai mulţi ani, au dat bani împrumut, cu dobândă, cerând înapoi sume duble şi şantajându-i pe debitori. Două persoane au fost reţinute în acest caz, după ce anchetatorii au făcut o percheziţie la domiciliul lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2020 - martie 2024, persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunilor de camătă ar fi acordat împrumuturi, percepând o dobândă de până la 100%. De asemenea, acestea ar fi şantajat mai multe persoane vătămate, prin constrângere şi ameninţări, să le remită sume de bani necuvenite”, informează Poliţia judeţeană Braşov. 
 
Marţi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic Braşov, au făcut o percheziţie la domiciliul celor doi suspecţi, aceştia fiind duşi la audieri. În urma administrării probatoriului, cei doi au fost reţinuţi.
 
Anchetatorii au ridicat, în urma percheziţiei, bunuri, valori şi înscrisuri în vederea completării materialului probator, sume de bani în valoare de aproximativ 10.460 lei şi 9.150 euro, bijuterii din aur, precum şi un autoturism.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.