Procurorii DIICOT şi ofiţerii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au descoperit, în urma mai multor descinderi realizate într-un dosar de trafic de droguri de risc şi de mare risc, 3900 de comprimate de ecstasy şi peste 1 kilogram de cocaină, a căror valoare de piaţă este estimată la aproximativ 130.000 de euro. Şase persoane, care comercializau drogurile în special către tineri, au fost arestate preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate vineri de Poliţia judeţeană Braşov, descinderile au avut loc joi la 17 adrese  din judeţul Braşov, într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc şi operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
„Din cercetări a reieşit faptul că, începând cu luna septembrie 2020, mai multe persoane ar fi procurat, ar fi preparat şi ulterior ar fi comercializat în medii frecventate de tineri substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.n  Totodată, aceştia ar fi comercializat, în municipiul Braşov, droguri de risc şi de mare risc. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 3.919 comprimate ecstasy, 1.130 grame cocaină, cu valoare de piaţă de aproximativ 130.000 de euro, 7.800 de euro şi 10.750 de lei”, transmit achetatorii. 
 La finalul percheziţiilor, 11 persoane au fost duse la sediul DIICOT Braşov şi BCCO. Braşov, pentru audieri, 8 dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore iar pentru 6 dintre ele instanţa de judecată a emis deja mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, celelalte două persoane urmând a fi prezentate instanţei, cu propunere de arestare preventivă, în cursul zilei de vineri. 
Cercetările în acest dosar continuă, pentru probarea întregii activităţi infracţionale
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.