O cisternă încărcată cu combustibil termic s-a răsturnat, marţi seară, pe DN 13, în judeţul Braşov. Poliţia recomandă şoferilor rute alternative, întrucât drumul este blocat, la kilometrul 37, până la înlăturarea stării de pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La acest moment traficul rutier este blocat pe DN 13, în zona km 37, ca urmare a unui accident de circulaţie ce a avut loc cu puţin timp în urmă. În accident a fost implicată o autocisternă, ce transporta combustibil termic, care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma celor petrecute conducătorul auto a suferit leziuni minore”, a transmis IPJ Braşov.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au semnalizat zona şi au luat măsuri de securitate în perimetrul vehiculului avariat.

”Poliţia Rutieră Braşov recomandă conducătorilor auto să opteze pentru rutele alternative de drum, să respecte semnalizarea rutieră adoptată în zonă şi să manifeste prudenţă în condus. Traficul auto va fi reluat de îndată ce starea de pericol va fi înlăturată şi vehiculul cu avarii îndepărtat de pe carosabil”, a arătat sursa citată.

Conform ISU Braşov, cisterna este încărcată cu combustibil pentru calorifere (nr. ONU 1202). Acolo au fost trimise o autospecială CBRN - care intervine în caz de pericol chimic, biologic, radiologic, nuclear, precum şi două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

”Există uşoare scurgeri de substanţă şi prin urmare zona a fost izolată pe o distanţă de 300 metri”, a transmis ISU Braşov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.