Un tânăr cetăţean spaniol a fost sancţionat de către poliţiştii braşoveni după ce a făcut spectacol pe o trecere de pietoni unde a stat în cap, pe un scăunel, în faţa maşinilor oprite la semafor. Bărbatul a a justificat că se află de puţin timp în România şi că nu ştia că legea îi interzice să facă spectacol la semafor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Imaginile au ajuns în presa locală din Braşov după ce o persoană l-a filmat pe tânăr în timp ce stă în cap şi face echilibristică  pe un scaun amplasat pe trecerea pentru pietoni, în timp ce autovehiculele aşteaptă la culoarea roşie a semaforului, iar filmuleţul a fost postat pe Tik Tok. 
Jurnaliştii de la Biz Braşov au scris că imaginile au fost filmate miercuri, în jurul orei 11:000, în zona „Patria” din municipiu, iar la final cei care au asistat la spectacolul din intersecţie au putut oferi bani tânărului pentru reprezentaţia sa.
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
 
 
„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini ce reprezentau un tânăr, care efectua activităţi artistice stradale, respectiv a stat în cap pe un scăunel, pe o trecere pentru pietoni din mun. Braşov, în timp ce vehiculele se aflau oprite la semafor, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Braşov s-au sesizat din oficiu şi au efectuat activităţi de identificare a persoanei în cauză, stabilindu-se ulterior că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 28 de ani, cetăţean spaniol, care a relatat faptul că se află de  puţin timp în Romania şi că la data apariţiei materialului video a desfăşurat actul de echilibristică, fără a fi în cunoştinţă de legislaţia din România”, a transmis, vineri, Poliţia judeţeană Braşov.
Poliţiştii precizează că i-au fost aduse la cunoştinţă bărbatului prevederile Codului Rutier din România, dar şi cele ale Legii 61/1991 şi l-au amendat în baza Legii privind tulburarea ordinii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.