Un bărbat a murit, sâmbătă după amiază, după ce maşina la volanul căreia se afla a derapat într-o curbă şi s-a răsturnat pe câmpul de pe marginea drumului, în judeţul Braşov. Şoferul era cetăţean german şi avea 52 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe drumul Judeţean 132 B, între localităţile braşovene Caţa şi Homorod. Echipajele ajunse la faţa locului au constatat că starea şoferului era gravă, el fiind încarcerat, inconştient, în stop cardio-respirator. La faţa locului a fost solicitată şi intervenţia unui elicopter SMURD.

Timp ce câteva zeci de minute bărbatului în vârstă de 52 de ani i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

”Accidentul s-a produs la ieşirea dintr-o curbă la dreapta, zonă în care autoturismul a părăsit partea carosabilă. Din impactul vehiculului cu solul a rezultat decesului conducătorului auto, un bărbat de 52 de ani, cu cetăţenie germană, care se afla singur în autovehicul. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de caz, urmând ca la sfârşitul anchetei, se fie prezentate concluziile producerii accidentului”, a transmis Poliţia judeţeană Braşov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.