Doi tineri din judeţul Braşov sunt cercetaţi sub control judiciar pentru infracţiunea de furt calificat, după ce au furat un câine din rasa ciobănesc de Bucovina din curtea unei case. În urma anchetei, poliţiştii au găsit animalul în curtea unuia dintre suspecţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate joi de Poliţia judeţeană Braşov, furtul a fost anunţat la poliţie în 28 octombrie, când o tânără a reclamat la Poliţia municipiului Săcele faptul că, din curtea casei sale, a fost sustras un câine din rasa ciobănesc de Bucovina.
„După ce au efectuat cercetări, poliţiştii au identificat animalul sustras, acesta fiind în curtea unui imobil, situat pe strada Gârcinului, din municipiul Săcele. Tot aici poliţiştii au identificat şi un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din aceeaşi localitate, care a confirmat că el este cel care a luat câinele”, informează IPJ Braşov.
Bărbatul care furat animalul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, după care a fost eliberat. Ancheta a arătat că el nu a acţionat singur, ci a avut un complice, un bărbat în vârstă de 21 de ani. Şi cel de-al doilea suspect a fost plasat sub control judiciar. 
Poliţia Municipiului Săcele continuă cercetările în acest dosar, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.