Poliţiştii braşoveni au reţinut şi cercetează penal un bărbat din localitatea Tărlungeni care a fost prins în timp ce conducea un autoturism cu numere false de înmatriculare. În plus, bărbatul avea o concetraţie alcoolică de peste unu la mie în aerul expirat şi nici nu are permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Maşina condusă de bărbatul în vârstă de 43 de ani din Tărlungeni, judeţul Braşov, a fost oprită în trafic pe strada Crişan din comuna Tărlungeni.
 
”Bărbatul prezenta reacţiile unei persoane care s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului, fapt pentru care poliţiştii au procedat la testarea acestuia, rezultatul indicând o concentraţie a alcoolemiei de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, interogările efectuate în bazele de date au arătat că persoana nu este nici posesoare de permis de conducere, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare erau atribuite unui alt autovehicul”, informează, luni, Poliţia judeţeană Braşov. 
 
Poliţiştii l-au dus pe bărbat la un spital, unde i s-au recoltat mostre biologice, urmând a se stabili cu exactitate concentraţia de alcool din organism.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele acestuia a fost deschis dosar penal care vizează conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.