Şoferul unui autoturism Porsche a fost filmat în timp ce intră în boxa unei spălătorii în care şoferii îşi curăţă singuri maşina, ia o găleată din plastic şi o perie, le bagă în maşină şi pleacă. „Aşa se face avere” este mesajul postat de reprezentantul spălătoriei. Acesta a postat, ulterior, un alt mesaj în care arată că şoferul bolidului Porsche i-a înapoiat bunurile, explicând că a avut nevoie de ele şi că a acţionat „în urma unei probleme”. Poliţia anunţă că face verificări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În imaginile postate pe Facebook se vede cum un autoturism Porsche intră în boxa spălătoriei auto, şoferul coboară, ia găleata şi peria din boxă, le bagă în maşină şi pleacă, fără a le folosi. 
„Aşa se face avere” este mesajul postat de reprezentantul spălătoriei.
 

 
Conform reprezentanţilor Poliţiei judeţene Braşov, incidentul a avut loc în municipiul Săcele, iar poliţiştii s-au autosesizat după ce imaginile au fost postate pe internet. 
„În urma apariţiei în mediul online a unei înregistrări video, în care se observă o persoană care introduce o găleată şi o perie în autoturismul său, parcat în incinta unei spălătorii, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele au demarat cercetări, în urma cărora aceasta a fost identificată. Poliţiştii desfăşoară în continuarea activităţi pentru clarificarea situaţiei de fapt”, a transmis, miercuri IPJ Braşov.
Bărbatul care a postat online imaginile filmate în spălătorie a revenit, ulterior, cu un mesaj în care explică faptul că bunurile i-au fost returnate.
„Domnul a luat legătura cu mine, chiar a înapoiat găleata! A acţionat în urma unei probleme şi avea nevoie de aceste unelte. M-a sunat pe telefoane ce nu le folosesc”, a scris internautul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.