Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov anunţă că a demarat o anchetă după ce pe internet au apărut imagini care ar fi fost filmate în Braşov şi în care se vede un copil aflat la volanul unui autoturism, pe locul din dreapta aflându-se un bărbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În imaginile postate online şi care au fost realizate în trafic se vede cum la volanul unui autoturism se află un copil, iar pe locul din dreapta un bărbat face semne celui care înregistrează, părând nemulţumit de faptul că este filmat. 
 

 
„Cu privire la apariţia în mediul online a unui video în care poate fi observat un copil, ce se află în braţele unei  persoane aflată la volanul unui autovehicul, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliţiei Municipiului Braşov - Biroul Rutier au fost demarate verificări în vederea stabilirii şi clarificării cu exactitate a stării de fapt”, informează Poliţia judeţeană Braşov.
Poliţiştii solicită cetăţenilor ca atunci când iau act de nerespectarea unor norme legale, fie că e vorba despre contravenţii sau infracţiuni, să anunţe instituţiile abilitate cu privire la aspectele observate, pentru identificarea autorilor şi dispunerea de măsuri în consecinţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.