Poliţiştii braşoveni fac cercetări, vineri, după ce un apel la 112 anunţa că un bătrân a fost descoperit inconştient, în localitatea Roadeş. Salvatorii care au intervenit au constatat că bărbatul nu mai este în viaţă. Primele date arată că acesta ar fi murit după ce a fost atacat de mai mulţi câini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost primit vineri, la ora 11:30. 
 
”Dispeceratul de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apel de urgenţă cu privire la faptul că, pe raza localităţii Roades, un bărbat, în vârstă de 71 ani, ar fi fost muşcat de mai multe exemplare canine, fiind în stare inconştienţă. Ulterior, a fost declarat decesul persoanei în cauză”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.
 
Oficialii Poliţiei Judeţene nu au precizat dacă incidentul a avut loc pe domeniul public sau într-un spaţiu proprietate privată, la ora transmiterii acestei ştiri având loc cercetarea la faţa locului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.