Un agent de poliţie din Braşov a fost prins în flagrant, miercuri, în timp ce lua mită pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu. Bărbatul a pretins 700 de lei pentru a nu aplica o amendă unei persoane pentru o contravenţie în trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Miercuri, 23 februarie 2022, poliţişti anticorupţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au prins în flagrant de luare de mită un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Braşov - Secţia 3 Poliţie - Compartimentul Siguranţă Publică şi Patrulare”, a transmis, miercuri, Direcţia Generală Anticorupţie.  

Sursa citată a precizat că dosarul penal a fost iniţiat ca urmare a unei sesizări transmisă unităţii de parchet de către D.G.A. - Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna.  

Sesizarea viza neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu de către agentul de poliţie, în cazul constatării unor încălcări ale normelor la regimul rutier, în urma căreia procurorul de caz a dispus activităţi de procedură penală în vederea realizării probatoriului. 

”Astfel, în cursul zilei de ieri, 22 februarie a.c., poliţistul a depistat o persoană care a săvârşit o contravenţie în trafic şi, pentru a nu aplica sancţiunea corespunzătoare, a stabilit o întâlnire pentru data de astăzi, când a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 700 de lei cu titlu de mită”, a mai transmis DGA.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.